Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» του «The Chase» είχε κερδίσει αυτοκίνητο το 1994 στο «Mega Banca» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» του «The Chase» είχε κερδίσει αυτοκίνητο το 1994 στο «Mega Banca» (vid)
Ο Ηλίας Αλεξίου, ο «αδέκαστος επιθεωρητής» του The Chase βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το Chase, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον λόγο που έχασε κιλά.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega βρέθηκε ο Ηλίας Αλεξίου. Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» του The Chase μίλησε για την ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το 1994 είχε λάβει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», το οποίο παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου.

«Από μικρός διάβαζα συνέχεια. Είχα μία εγκυκλοπαίδεια, όταν τελείωνα τα μαθήματά μου, την ξεφύλλιζα. Η μητέρα μου με ρωτούσε γιατί το κάνω και αν θα μου δώσει λεφτά η εγκυκλοπαίδεια. Η γνώση είναι σαν αγάπη, αν δεν την μοιράζεσαι , είναι σαν να μην υπάρχει», είπε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

Ο Ηλίας Αλεξίου είπε στη συνέχεια: «Στο Chase η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχουμε είναι όταν εξηγούμε πράγματα. Kαι επίσης όταν πηγαίνουμε στα σχολεία και ρωτάμε τα παιδάκια ”τι θέλεις να γίνεις” και απαντάνε chaser. To 1994 έπαιξα το πρώτο παιχνίδι, ήταν το Mega Banca. Και γύρω στο 2005 σταμάτησα τα παιχνίδια. Μήνες ολόκληρους περνούσα τα απογεύματά μου σε στούντιο. Το αυτοκίνητο που κέρδισα στο Mega Banca το έδωσα στη γυναίκα μου. Τα άλλα χρήματα που κέρδισα πήγαν στο σπίτι, σε ανακαινίσεις».

Τέλος ο «αδέκαστος επιθεωρητής» αναφέρθηκε στη Μαρία Μπεκατώρου λέγοντας: «Όσο καλός άνθρωπος είναι on camera, άλλο τόσο και περισσότερο είναι πίσω από την κάμερα. Τα παιδιά μου δεν με βλέπουν στην τηλεόραση, εκτός από τις πρώτες μέρες που ήμουν στο παιχνίδι».