Αδιανόητη δήλωση βουλευτή της ΝΔ για τα Τέμπη: «Να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούς με το παραμικρό» (vid)

Αδιανόητη δήλωση βουλευτή της ΝΔ για τα Τέμπη: «Να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούς με το παραμικρό» (vid)
Ο βουλευτής μάλιστα επέμεινε πως «πρέπει να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούς με το παραμικρό».

Ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, κάνοντας μια αδιανόητη δήλωση.

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν σε μια αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και στον Κώστα Καραμανλή.

Όπως είπε: «Είναι ένα δυστύχημα πολύ μεγάλο. Δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση, αλλά και να υπήρχε πρέπει να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούς με το παραμικρό».

Πορτοσάλτε για τα Τέμπη: «Γελοιότητα η συλλογή υπογραφών για την κατάργηση βουλευτικής ασυλίας»

Να υπενθυμίσουμε πως χτες ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, έκανε επίσης μια προκλητική δήλωση, αφού χαρακτήρισε «γελοιότητες» την συλλογή των υπογραφών, ενώ τόνισε πως η κοινή γνώμη έχει διαμορφώσει μια άποψη και υπάρχει μια ψύχωση.

«Χθες ο πρωθυπουργός δεν ήταν σωστός στην πολιτική του κρίση, θα έπρεπε να αφήσει άλλη μέρα τα ελικόπτερα και να πει ακριβώς γιατί η αντιπολίτευση είναι κατώτερη των περιστάσεων από όλες τις μπάντες. Από την ακροδεξιά μέχρι την ακροαριστερά. Είναι όλοι μια τραγωδία. Έπρεπε να πάει ο πρωθυπουργός να τους πει 1,2,3, γιατί τα επιχειρήματά τους καταρρίπτονται όλα. Ο δε πόνος του ΣΥΡΙΖΑ για το νόμο περί ευθύνης υπουργών και την ασυλία την βουλευτική που είναι διαφορετικά πράγματα και τα κάνουν τουρλουμπούκι σκοπίμως, τα βάζουν στο μπλέντερ μέσα κι ό,τι βγει από το χυλό. Είναι αντιπολίτευση αισχρή και για τα μπάζα. Αλλά αυτήν έχουν αυτήν πουλάνε.

Απαντήθηκε ήδη από τον Μάκη Βορίδη. Αν ήθελε ο αλλαγή συνταγματική ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2019. Έπρεπε να πει, να αλλάξουμε το πως η πολιτική τάξη, όταν έχει τέτοια ζητήματα, που δεν είναι ιδεολογική θέση τότε θα πηγαίνει στην τακτική δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες. Δεν το είπε τότε, αυτά είναι αλλαγή συνταγματική. Βάζουν τον κόσμο να μαζεύει υπογραφές, αυτά είναι γελοιότητες. Ούτε το ΠΑΣΟΚ ζήτησε συνταγματική αλλαγή, αυτά που βάζουν τώρα την κοινωνία και βάζει υπογραφές, είναι γελοιότητες. Πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία, την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.