Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανακοίνωση για την ακύρωση των παραστάσεων

Επιμέλεια: Newsroom
Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανακοίνωση για την ακύρωση των παραστάσεων
Ο ηθοποιός είχε ένα θέμα με την υγεία του και οι παραστάσεις ακυρώθηκαν προσωρινά.

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time.

Ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Παρασκευής 22/3 και αφού έγινε γνωστή η περιπέτεια υγείας του, έδωσε μερικές λεπτομέρειες.

Όπως είπε, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Παρασκευής και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, εκτός κινδύνου.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του», είπε.

Η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στην οποία πρωταγωνιστεί οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη προχώρησαν σε μία ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Η ανακοίνωση

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».