Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα «τρομακτικά πράγματα» που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν πεθαίνεις: «Ο θάνατος είναι βρώμικο πράγμα» (vid)

Newsroom
Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα «τρομακτικά πράγματα» που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν πεθαίνεις: «Ο θάνατος είναι βρώμικο πράγμα» (vid)
Μια νοσηλεύτρια με χιλιάδες οπαδούς στο Youtube μοιράστηκε όλα τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα των ανθρώπων λίγο πριν φύγουν από τη ζωή.

Μια νοσηλεύτρια αποκάλυψε τα τρομακτικά πράγματα που μπορεί να συμβούν στο σώμα σας όταν πρόκειται να πεθάνετε - ενώ παράλληλα περιέγραψε λεπτομερώς τα διάφορα αντικείμενα που πρέπει να κρατάτε αν το αγαπημένο σας πρόσωπο πρόκειται να φύγει από τη ζωή.

Η 41χρονη Julie McFadden, είναι νοσηλεύτρια στο Λος Άντζελες και ειδικεύεται στη φροντίδα των ηλικιωμένων. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει εκατομμύρια οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενη τις γνώσεις της για την «τρομακτική» διαδικασία του θανάτου.

Πιο πρόσφατα, εξήγησε στους οπαδούς της στο YouTube όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα όταν η καρδιά σταματά να χτυπάει.

Στο viral βίντεο, η Julie περιγράφει λεπτομερώς γιατί οι άνθρωποι τείνουν να αφοδεύουν, να βγάζουν αφρό από το στόμα τους και να βρίζουν τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους. Μάλιστα, εξήγησε και τα διάφορα πράγματα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι άνθρωποι που μένουν στο πλευρό των αγαπημένων τους προσώπων μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Η ίδια είπε: «Το σώμα σας μπορεί να κάνει κάποια... περίεργα πράγματα στο τέλος της ζωής σας , τα οποία μπορεί να τρομάξουν πολλούς ανθρώπους, οπότε επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω γιατί συμβαίνουν και τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό».

Η νοσηλεύτρια εξήγησε αρχικά ότι υπάρχουν διάφορα πράγματα στο σώμα σας που βοηθούν στη συγκράτηση των υγρών.

«Όλοι έχουμε σφιγκτήρες στο σώμα μας που κρατούν τα υγρά». Η Julie σημείωσε ότι όταν είσαι έτοιμος να πεθάνεις, οι σφιγκτήρες αρχίζουν να ανοίγουν, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν υγρά. «'Και γι' αυτό όταν οι άνθρωποι παίρνουν την τελευταία τους ανάσα και πεθαίνουν, παρατηρείται μια κίνηση του εντέρου», .

Η Julie πρόσθεσε: «Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να δουν οι άνθρωποι να βγαίνει από το στόμα και τη μύτη κάποιου είναι αφρώδες σάλιο».

Στη συνέχεια, απαρίθμησε διάφορα άλλα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται να πεθάνουν. Αυτά που μπορώ να σκεφτώ είναι το τρίξιμο των δοντιών, το γρύλισμα, το ουρλιαχτό και μια κραυγή - μια τελευταία κραυγή»', πρόσθεσε.

Στο τέλος του κλιπ, η νοσηλεύτρια του ξενώνα μοιράστηκε τα διάφορα αντικείμενα που πρέπει να έχετε πρόχειρα όταν κάθεστε δίπλα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο θάνατο.

1

Κατέληξε στο ότι θα πρέπει να έχετε ένα σφουγγάρι για να καθαρίσετε το πρόσωπό τους - ειδικά γύρω από το στόμα τους - το οποίο θα σας το προμηθεύσουν οι γιατροί. Τέλος ανέφερε ότι χρειάζονται μαξιλάρια κρεβατιού και σκούρες πετσέτες για να καθαρίσετε τυχόν ακαθαρσίες.