Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τρομακτική απαγωγή: Συμμορία φαίνεται να σέρνει άνδρα σε φορτηγάκι (vid)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τρομακτική απαγωγή: Συμμορία φαίνεται να σέρνει άνδρα σε φορτηγάκι (vid)
Τρομακτικά πλάνα δείχνουν έναν άνδρα να σέρνεται μέσα σε ένα φορτηγάκι στο Μπράντφορντ.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που μια συμμορία απαγωγέων αρπάζει έναν άνδρα από το δρόμο και τον βάζει με τη βία σε ένα φορτηγάκι.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης δείχνουν ένα κόκκινο φορτηγάκι να σταματάει έξω από ένα σπίτι στο Μπράντφορντ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ, στις 6 Μαρτίου. Αμέσως μετά τρεις άνδρες βγαίνουν αστραπιαία και τρέχουν μέσα σε ένα στενό

Λίγα λεπτά αργότερα, οι τρεις εγκληματίες φαίνονται να σέρνουν έναν άνδρα μέσα στο φορτηγάκι, καθώς αυτός προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει. Ο 40χρονος Ali Rafiq, του οποίου η κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψε τους δράστες, δήλωσε: «Έπαθα απόλυτο σοκ όταν το είδα».

«Αισθάνθηκα ένοχη, καθώς ήμουν στο σπίτι εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι άκουσα κάποιον να βογκάει και να στενάζει - αλλά νόμιζα ότι επρόκειτο για καυγά. Μόνο όταν είδα το βίντεο συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί και τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία. Αν δεν ήμουν στο σπίτι και δεν το είχα δει, κανείς δεν θα ήξερε ότι συνέβη - είναι πολύ τρομακτικό» δήλωσε.

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε: «Οι αρχές ερευνούν μια αναφορά για απαγωγή μετά από τραυματισμό ενός άνδρα στην οδό Westcroft Road, Bradford, γύρω στις 11.10 π.μ. την Τετάρτη 6 Μαρτίου».