Σάρον Στόουν: «Αυτός είναι ο παραγωγός που με είχε πιέσει να συνευρεθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν»

Επιμέλεια: Newsroom
Σάρον Στόουν: «Αυτός είναι ο παραγωγός που με είχε πιέσει να συνευρεθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν»
Η ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν σ' αυτό το γεγονός αλλά δεν είχε αποκαλύψει ονόματα.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Σάρον Στόουν σχετικά εκείνον τον παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο συγκεκριμένος παραγωγός την πίεσε να συνευρεθεί με τον συμπρωταγωνιστή της ώστε να βελτιώσουν τη «χημεία» τους στην οθόνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός αναφέρεται σ' αυτό το γεγονός, αφού το έχει γράψει στα απομνημονεύματά της του 2021, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.
Ωστόσο, πλέον αποφάσισε να αποκαλύψει τα ονόματα αυτά και ο παραγωγός -σύμφωνα με όσα είπε στο podcast του ηθοποιού, Λουί Θερού- ήταν ο Ρόμπερτ Έβανς, ο ηθοποιός ήταν ο αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν, ο Μπίλι, και η ταινία ήταν το «Sliver» του 1993.

Ο Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019, ήταν επίσης παραγωγός στις ταινίες «Chinatown» και «The Cotton Club», ενώ ήταν επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες «The Godfather», «The Italian Job», «True Grit» και «The Great Gatsby».

Το «Sliver» ήταν η επόμενη ταινία της Σάρον μετά την τεράστια επιτυχία με το «Βασικό Ένστικτο».

«Περίμεναν ότι θα έφερνα άλλη μια επιτυχία και με ενέκριναν στο κάστινγκ, αλλά όταν ήρθε η ώρα να το κάνω, μου είπαν ότι ήταν μια συμφωνία ματαιοδοξίας και δεν μπορούσα να έχω τελικά όσα ζητούσαν. Στη συνέχεια άρχισαν να προσπαθούν να με κατηγορήσουν για τα λάθη τους. Έκαναν τρομερά λάθη στον τρόπο με τον οποίο προσέλαβαν σκηνοθέτες και ηθοποιούς», ανέφερε.

«Με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του εβδομήντα, ογδόντα, οπότε ουσιαστικά καθόμουν στο πάτωμα, ενώ θα έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα. Και κυκλοφορούσε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι κοιμήθηκε με την Άβα Γκάρντνερ και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί αν κοιμόμουν με τον συμπρωταγωνιστή μου, η ερμηνεία του θα γινόταν καλύτερη. Και χρειαζόμασταν τον Μπίλι για να βελτιωθεί στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα», συμπλήρωσε για τον παραγωγό.

«Και αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία. Το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη και όχι άνετη ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να τον γ@@@@@ και να κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη», τόνισε.

Η Σάρον Στόουν παράλληλα είπε πως ήταν απογοητευμένη που οι παραγωγοί της ταινίας περίμεναν από εκείνη την επιτυχία που είχε κάνει στην προηγούμενη ταινία με τον Μάικλ Ντάγκλας, το «Βασικό ένστικτο».

«Δεν χρειαζόταν να π@@@@ τον Μάικλ Ντάγκλας. Ο Μάικλ μπορούσε να έρθει στη δουλειά και να ξέρει πώς πρέπει να κινηθεί ή να πει την ατάκα. Τώρα ξαφνικά εγώ ήμουν στη δουλειά του "πρέπει να γ@@@ ανθρώπους"», ανέφερε μεταξύ άλλων.