Ρόκκος: «Είμαστε σε μία ''χούντα'' που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις και ο Πορτοσάλτε» (vid)

Ρόκκος: «Είμαστε σε μία ''χούντα'' που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις και ο Πορτοσάλτε» (vid)
Θέση για τη σάτιρα στην εποχή μας πήρε ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα με τους Άδωνις Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σάτιρα στις μέρες μας, με αφορμή το περιστατικό με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε που ενοχλήθηκαν με τους στίχους του τραγουδιού του Πάνου Βλάχου.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε στη συνέχεια: «Εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα ανάλογα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show. Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί τώρα είμαστε σε μία «χούντα» που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί».

Για την Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision».