Επεισόδια στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδια στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Τι συνέβη στο Σύνταγμα, όπου προκλήθηκαν τα επεισόδια των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Σύνταγμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους.

Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας και του ενός εκ των δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός- Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στην Αθήνα οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιώντας ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων και εμπλοκής τους με οπαδούς ελληνικών ομάδων τους οδήγησε, κατόπιν σχετικής πλαισίωσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μετά από νέο έλεγχο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα έλαβε χώρα μεμονωμένο περιστατικό, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους.

Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας και του ενός εκ των δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».