Οι «Ψυχοκόρες» έκαναν πρεμιέρα και το Twitter υποκλίθηκε στη Ματσούκα: «Κατέφθασε το είδωλο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οι «Ψυχοκόρες» έκαναν πρεμιέρα και το Twitter υποκλίθηκε στη Ματσούκα: «Κατέφθασε το είδωλο» (vid)
Την αποθέωση γνώρισε η Δήμητρα Ματσούκα στη νέα σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (6/3) η νέας σειρά του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες» με το τηλεοπτικό κοινό να υποδέχεται με ενθουσιασμό το πρώτο επεισόδιο.

Μάλιστα, ο τίτλος της σειρά δεν άργησε να γίνει πρώτο trend στο Twitter, το οποίο υποκλίθηκε στη Δήμητρα Ματσούκα, που υποδύεται τον ρόλο της «Νέλλας Κοτρώση».

Πρόκειται για μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Δεκαετία του 50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να γίνουν ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, δίνοντας όρκο στην ετοιμοθάνατη μητέρα τους πως θα μείνουν ενωμένες για πάντα. Όταν, όμως, τις χωρίζουν με τη βία σε τρεις διαφορετικές οικογένειες, θα κάνουν τα πάντα για να ξανασμίξουν. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει πρώτα να επιβιώσουν.

Ποια είναι η Νέλλα Κοτρώτση

Μια πανέξυπνη και πανέμορφη γυναίκα-νάρκισσος που αντλεί ζωή από τον θαυμασμό των άλλων. Οπιομανής, ψυχικά ασταθής και εκδικητική. Όταν ούτε ο άντρας της, ούτε ο εραστής της, αλλά ούτε και η δόση της την καλύπτουν, το μόνο νόημα που βρίσκει στην ανιαρή καθημερινότητά της είναι η επίδειξη υπεροχής στις ψυχοκόρες της με τον πιο σκληρό τρόπο.

Αποθέωση στο Twitter

Η εμφάνιση της δημοφιλούς ηθοποιού στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την χαρακτήρισαν «είδωλο».