Έξαλλος ο σύντροφος Μαχήτριας του Survivor που της χρεώνουν «σχέση» με συμπαίκτη της (vid)

Έξαλλος ο σύντροφος Μαχήτριας του Survivor που της χρεώνουν «σχέση» με συμπαίκτη της (vid)
Διαστάσεις έχουν πάρει τα υπονοούμενα που έχουν αφήσει παίκτες του Survivor για τη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τον Φάνη Μπολέτση.

Σε έξαλλη κατάσταση ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ για τα υπονοούμενα που άφησαν οι Μαρία Αντωνά και Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.

Οι δύο παίκτριες των Διασήμων άφησαν υπονοούμενα για «σχέση» της Χρύσας Χατζηγεωργίου με τον συμπαίκτη της Φάνη Μπολέτση, προκαλώντας το ξέσπασμα του συντρόφου της Θύμιου Ορφανίδη.

«Έκπληκτοι η οικογένεια της Χρύσας, η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά παρακολουθήσαμε την προσπάθεια παικτών της κόκκινης ομάδας του Survivor να επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή, την ηθική, το ήθος και την υπόληψη του ανθρώπου μας.

Προσπάθεια που ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού και της κριτικής για την τηλεοπτική της παρουσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλα προσβλητικά σχόλια για τα οποία η Χρύσα ούτε έχει λάβει γνώση, ούτε μπορεί να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Κάτι που θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο μόλις αυτό είναι εφικτό. Παρακαλούμε όλους να καταδικάσουν τα αισχρά αυτά υπονοούμενα και να απέχουν από χαρακτηρισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με τη Χρύσα που εμείς γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε», είπε ο Θύμιος Ορφανίδης.