O «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του «Chase»: «Η "Γυναίκα με τα μαύρα" είναι θεά, πολύπλευρη και ερωτεύσιμη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
O «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του «Chase»: «Η "Γυναίκα με τα μαύρα" είναι θεά, πολύπλευρη και ερωτεύσιμη» (vid)
Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Μπεκατώρου και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά για την ζωή του.

Ο Chaser «Αδέκαστος Επιθεωρητής» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

«Ο "Αδέκαστος Επιθεωρητής" έχει ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου. Ψυχολογικά δεν είμαι άσχημα, αλλά όχι και τέλεια. Είμαι σε μία κατάσταση συνεχούς καταδίωξης, το ευχάριστο είναι ότι καταδιώκω εγώ και δεν καταδιώκει ο χρόνος εμένα. Χάνω την ψυχραιμία μου, και άμα τη χάσω "ποιος είδε τον Αδέκαστο και δεν τον φοβήθηκε". Θυμάμαι όταν δούλευα ως ελεγκτής τροφίμων, κάποιος έφαγε μουχλιασμένη φέτα για να εξαφανίσει το κομμάτι με την μούχλα», είπε αρχικά.

«Δεν περίμενα ότι το Chase θα το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος. Σαν παιδί ήμουν πολύ χαρούμενο. Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου. εξαιτίας του έμαθα να διαβάζω από τα 4 έτη μου», συμπλήρωσε.

Για τον έρωτα: «Είμαι πολύ ντροπαλός στο φλερτ, μου το λέει και η Μαρία Μπεκατώρου. Η γυναίκα μου λέει ότι "αν δεν με έκανες να γελάω, θα είχαμε χωρίσει πριν 20 χρόνια". Η σύζυγός μου ήταν πελάτισσά μου, η πρόταση γάμου ήταν τελείως αντιρομαντική, ορθολογιστική και πεζή, μέσα στο αυτοκίνητο. Τσακωνόμασταν για το τι να κάνουμε επειδή εκείνη έμενε πολύ μακριά σε σχέση με μένα. Λέω εντάξει, αφού θέλουμε να βλεπόμαστε περισσότερο να παντρευτούμε. Με ρώτησε αν μιλάω σοβαρά και της είπα ναι. Μετά μου απάντησε "έτσι χωρίς να κάνω ένα κότσο τα μαλλιά, χωρίς δαχτυλίδι σ΄ένα εστιατόριο". "Εγώ αύριο το πρωί φεύγω επαγγελματικό ταξίδι" της είπα και όταν γύρισα έκανα όλο το σετ. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Τα πρώτα 10 χρόνια γάμου μαγείρευα εγώ. Τώρα δεν μ' αφήνουν επειδή μαγειρεύω παχυντικά».

Για το «Chase»: «Το συναίσθημα για την Μαρία Μπεκατώρου είναι πολύ ζεστό και οικείο. Η Μαρία είναι ο άνθρωπος που θα πάρεις στις 2 η ώρα το πρωί και να του πεις ότι δεν νιώθεις καλά. Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της είναι η οικειότητα. Η "Γυναίκα με τα μαύρα" είναι θεά. Είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος και μια πολύ ζεστή, όμορφη και ερωτεύσιμη γυναίκα. Το λέω γιατί έχουν κάνει παρέα και με την γυναίκα μου και λέει κι εκείνη το ίδιο. Το "Γεράκι" είναι θαυμασμός, το μυαλό του είναι θηλυκό με την έννοια ότι "γεννάει" συνέχεια. Το "Βουνό" είναι η προσωποποίηση του χιούμορ. Το "Super Αγόρι" είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί που σε αυτή την ηλικία είχε την ωριμότητα να αποκτήσει τόσες γνώσεις».