Ξέσπασε η Χρηστίδου για τα Τέμπη: «Πώς σβήνεις αυτά τα ονόματα; Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε η Χρηστίδου για τα Τέμπη: «Πώς σβήνεις αυτά τα ονόματα; Δεν μπορούσα να το πιστέψω»
Οι εικόνες με τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων να σβήνουν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών προκάλεσαν την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι εικόνες με τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων να σβήνουν τα ονομάτων των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, με την Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπάει μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

«Με τα ονόματα αυτά… μου κάνει εντύπωση, αναρωτιέμαι ρε παιδί μου… δεν είναι τι είναι σωστό, τι λέει το πρωτόκολλο, δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!».

«Πώς το κάνεις; Πώς το κάνεις; Πώς πας και σβήνεις αυτά τα ονόματα που κουβαλάνε τόσο πόνο; Κάθε γράμμα που είναι γραμμένο εκεί», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είναι φοβερό πώς το κράτος εξαντλεί τα αντανακλαστικά του και στο μπάζωμα και στο να καθαρίσουν την πόλη… και στα Τέμπη και εδώ. Ενώ βλέπεις άλλα που είναι κατεστραμμένα χρόνια και δεν δίνει σημασία κανένας», σχολίασε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το είδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω», υπογράμμισε η Σίσσυ Χρηστίδου.