Πήγαν στο Ρουκ Ζουκ και δεν ήξεραν τον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Ποδοσφαιριστής; Τραγουδιστής;» (vid)

Πήγαν στο Ρουκ Ζουκ και δεν ήξεραν τον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Ποδοσφαιριστής; Τραγουδιστής;» (vid)
Άναυδη έμεινε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ με τις απαντήσεις που έδωσαν οι παίκτες με θέμα τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Viral έγιναν οι απαντήσεις που έδωσαν οι παίκτες στο Ρουκ Ζουκ. Συγκεκριμένα η ομάδα με την ονομασία ΛΟΚΟΜΠΡΟΚΟΣ άφησαν άναυδη την Ζέτα Μακρυπούλια όταν τους ανακοίνωσε ότι το θέμα τους ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τόσο ο αρχηγός της ομάδας όσο και οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήξεραν καν ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με τις απαντήσεις που έδωσαν να γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο. Μάλιστα, δεν ήξεραν ούτε ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι το θέμα μας», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον αρχηγό της ομάδας να απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;». Τελικά με τη βοήθεια της παρουσιάστριας, ο αρχηγός των ΛΟΚΟΜΠΡΟΚΟΣ έδωσε την σωστή απάντηση.

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει στην απάντηση, ρωτήθηκε επίσης, ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. «Δεν ξέρω, τον Σαμαρά; Τσίπρα; Κάποιος από αυτούς δεν θα είναι;», ήταν οι απαντήσεις του.

Όταν έφτασε η σειρά των υπόλοιπων παικτών να απαντήσουν ακούστηκαν τα εξής επικά: «Παρουσιαστής» , «Τραγουδιστής», «Ηθοποιός», «ποδοσφαιριστής».

Οι παίκτες δεν κατάφεραν τελικά να κερδίσουν τίποτα, με την Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος να τους τρολάρει λέγοντάς τους: «Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα».