Ξέσπασμα Λιάγκα για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων στα Τέμπη: «Ντροπή, είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασμα Λιάγκα για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων στα Τέμπη: «Ντροπή, είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις» (vid)
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να σβήσει τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση των συνεργείων του Δήμου Αθηναίων να σβήσει τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που γράφτηκαν με κόκκινη μπογιά μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, ξέσπασε για αυτή την ενέργεια λέγοντας: «Ντροπή κυρίες και κύριοι, ντροπή! Είτε φταίει ο δήμαρχος, είτε η αντιδήμαρχος ή ακόμα και αυτός ο άνθρωπος να πήρε μόνος του την πρωτοβουλία, ντροπή! Δεν το κάνεις. Είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις».

Και συνέχισε: «Όταν πάτε και σβήνετε βίαια τα ονόματα, που έτσι κι αλλιώς θα τα έσβηνε ο χρόνος, η βροχή, η φθορά, τα πατήματα των περαστικών, είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις. Ντροπή! Ενσυναίσθηση λέγεται, που δεν υπάρχει στη χώρα αυτή».

Τέλος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κατέληξε: «Να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη αυτές τις μέρες, μην κουνάτε δάχτυλο, κοιταχτείτε στον καθρέφτη αυτές τις ημέρες, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία».