Η στιγμή που ελικόπτερο χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται σε κεραία τηλεπικοινωνιών (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η στιγμή που ελικόπτερο χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται σε κεραία τηλεπικοινωνιών (vid)
Από θαύμα έζησε οι έξι επιβαίνοντες ενός ελικοπτέρου που καρφώθηκε ανάμεσα σε κεραία τηλεπικοινωνιών και ταράτσα πολυκατοικίας.

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει καταγράψει την συντριβή ενός τουριστικού ελικοπτέρου στην Κολομβία. Στο ελικόπτερο επέβαιναν έξι άτομα και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση.

Το βίντεο έχει καταγράψει ένας άντρας, ο οποίος παρακολουθεί το ελικόπτερο να απογειώνεται από μια στέγη κτηρίου. Ωστόσο, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, το ελικόπτερο χάνει τον έλεγχο και κάνει στροφές στον αέρα.

Στη συνέχεια χάνεται από το πλάνο και ακούγεται ένας θόρυβος με τον άντρα που κατέγραφε να φωνάζει: «Έπεσε, σκοτώθηκαν».

Ωστόσο και οι έξι επιβάτες του ελικοπτέρου επέζησαν. Όπως φαίνεται από άλλα πλάνα, το ελικόπτερο συνετρίβη σε μια κοντινή ταράτσα. Πιο συγκεκριμένα σφήνωσε ανάμεσα στον τοίχο του κτηρίου και σε μια κεραία τηλεπικοινωνιών.

Περισσότεροι από 70 διασώστες συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης των έξι επιβατών. Ο πιλότος υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο συγκυβερνήτης και οι 4 τουρίστες τραυματίστηκαν ελαφριά.