Ο Πατήρ Κλεομένης έκραξε στον «αέρα» τον Λιάγκα: «Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Πατήρ Κλεομένης έκραξε στον «αέρα» τον Λιάγκα: «Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους;» (vid)
Ο κακός χαμός έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στη ζωντανή σύνδεση με τον Πατέρα Κλεομένη.

Με τον ρασοφόρο που συστήνεται ως πατέρας Κλεομένης μίλησε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός Μανώλης, πατέρας του βρέφους της 22χρονης κόρης του είναι ο πατέρας Κλεομένης.

Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε στον Ταϋγετο όπου βρίσκεται ο πατήρ Κλεομένης και τον ρώτησε αν ισχύουν όσα έχει πει ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης.

«Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στη ζωή του. Δεν θα μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην εκπομπή και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Τέλειωσες τον πρόλογό σου; Ερωτήσεις δεν δέχομαι από τους δημοσιογράφους αυτής της εκπομπής, απαξιώ και γι’ αυτούς και για την εκπομπή τους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε τον ίδιο, ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του», είπε.

Και συνέχισε: «Σου λέει τις ερωτήσεις ο άλλος από μέσα έτσι; Η ερώτηση αυτή είναι δικιά σου ή του άλλου από μέσα; Απαξιώ και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για την εκπομπή του. Βγαίνω live επειδή το θέλω ο ίδιος, όχι επειδή το θέλετε εσείς».

Ο πατέρας Κλεομένης τόνισε στη συνέχεια: «Είμαι χειροτονημένος από το 2006, ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Εσείς συνεχίστε να λέτε ότι είμαι ρασοφόρος. Είμαι ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή σας. Τελειώσαμε ανθρωπάκια της νέας τάξης πραγμάτων; Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους; Να σας πονέσει και να σας τσούξει».