Ο Μπαπέ σε δείπνο με τον Μακρόν, τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Εμίρη του Κατάρ

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μπαπέ σε δείπνο με τον Μακρόν, τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Εμίρη του Κατάρ
O Γάλλος σούπερ σταρ θα δειπνήσει στο Élysée

O Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να βρεθεί σε δείπνο το βράδυ της Τρίτης (27/2) με τον Εμμάνουελ Μακρόν και τον πρόεδρό της Νασέρ Αλ Χελαΐφι στο γεύμα που διοργανώθηκε προς τιμήν του Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την leparisien, στο πλαίσιο των συζητήσεων για τη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχεται αυτή την εβδομάδα τον Εμίρη του Κατάρ, το κράτος του οποίου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων.

Όπως ανακοίνωσε αυτή τη Δευτέρα η RMC Sports, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν , Νασέρ Αλ Χελαϊφί θα παραστεί σε ορισμένες από τις συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί μεταξύ του αρχηγού του γαλλικού κράτους και του Εμίρη του Κατάρ.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα διευκρινίζεται πως ο Νασέρ Αλ Χελαΐφι δεν θα συμμετάσχει σε συζητήσεις σχετικά με τη σύγκρουση που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα τέτοιο δείπνο δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έχει βρεθεί ξανά σε γεύμα μεταξύ δύο αρχηγών κρατών τον Φεβρουάριο του 2018 και πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά την εκλογή του Τζορτζ Γουεά ως προέδρου της Δημοκρατίας της Λιβερίας, ο αρχηγός των Μπλε είχε κληθεί σε επίσημο γεύμα στο Élysée από τον Εμμάνουελ Μακρόν.

@Photo credits: eurokinissi, Getty Images/Ideal Image