Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν με σοκάρει ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων του κυρίου Μπιμπίλα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν με σοκάρει ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων του κυρίου Μπιμπίλα» (vid)
Η ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση για τις δηλώσεις του βουλευτή αλλά και για όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Για τις φήμες που θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στις κάμερες, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι ακόμη έτοιμοι να δημιουργήσουν οικογένεια με τη σύντροφό του.

«Κάπου θα είναι η σύντροφός μου. Είναι νωρίς ακόμα για να φάμε κουφέτα. Δεν έχω σκεφτεί την ιδανική πρόταση γάμου. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και μπορεί στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τώρα δεν είμαστε κοντά στον γάμο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια δέχθηκε ερώτηση σχετικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, για την αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τους ερωτικούς συντρόφους του (σ.σ. του βουλευτή) και απάντησε: «Σε αντίθεση με τον κύριο Κούγια, δεν με σοκάρει ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων του κυρίου Μπιμπίλα».

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου, αλλά οι ουσιαστικές σχέσεις που έχουν μείνει στην καρδιά μου είναι πολύ μεγάλες, δεκαετίας», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στις 19 Φεβρουαρίου.

«Όταν έχασα τον δεύτερο έρωτα της ζωής μου που ήταν ο μεγαλύτερος, είχα φτάσει σε ένα σημείο να μη θέλω να ζω. Μπήκε ο τρίτος έρωτας στη ζωή μου που με ξανά ανέβασε στα ουράνια», τόνισε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον αριθμό των αντρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο -γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω- είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Αν ήμασταν σε μια συντηρητική γειτονιά και όχι σε μια ελιτίστικη γειτονιά που ζει αυτός, θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες».