Χαμός σε 5ήμερη εκδρομή σχολείου: Έκλεβαν τους συμμαθητές τους και έκρυβαν χασίς στον κήπο

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός σε 5ήμερη εκδρομή σχολείου: Έκλεβαν τους συμμαθητές τους και έκρυβαν χασίς στον κήπο
Πρόωρα τελείωσε η πενταήμερη εκδρομή ενός σχολείου στη Θεσσαλονίκη καθώς στιγματίστηκε από κλοπές και ναρκωτικά.

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν σε μια πενθήμερη σχολική εκδρομή μαθητών από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, κάποιες μαθήτριες διαπίστωσαν ότι είχαν χαθεί χρήματα και αντικείμενα από τα δωμάτιά τους.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στη ρεσεψιόν, όπου αποφασίστηκε να καλέσουν την αστυνομία. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μπήκαν σε τρία δωμάτια αρπάζοντας συνολικά δύο σταυρούς αξίας, αλλά και πολλά μετρητά, με τους αστυνομικούς να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα δωμάτια αλλά και καταθέσεις από μαθητές προκειμένου να εντοπίσουν τους υπαίτιους.

Τα ευτράπελα όμως της σχολικής εκδρομής είχαν και συνέχεια, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής, είχαν και άλλα ευρήματα. Κοιτάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μαθητές να κρύβουν κάτι στην αυλή του ξενοδοχείου και στην έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών, ανάγκασε τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα δωμάτια, με σκύλο που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για τον σκοπό αυτό και όπως αποδείχτηκε βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης και σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν μαθητές.

Στην υπόθεση με τα ναρκωτικά εμπλέκονται συνολικά τέσσερις μαθητές, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο τμήμα για περίπου επτά ώρες, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Για την υπόθεση με τα κλοπιμαία οι έρευνες συνεχίζονται.