Απελπισμένος αλκοολικός ήπιε το μάγμα λάβας από λάμπα αλλά κατάφερε να επιζήσει

Επιμέλεια: Newsroom
Απελπισμένος αλκοολικός ήπιε το μάγμα λάβας από λάμπα αλλά κατάφερε να επιζήσει
Τύχη βουνό είχε ένας άντρας που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, όταν λόγω στέρησης δοκίμασε το μάγμα λάβας μιας λάμπας.

Τυχερός στάθηκε ένας 35χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν πήρε την παράτολμη απόφαση να πιει το μάγμα λάβας που περιείχε μια λάμπα. Ο λόγος; Ο εθισμός του στο αλκοόλ.

Για πολλά χρόνια ήταν εθισμένος στο αλκοόλ μέχρι που αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην εξάρτισή του. Αυτό του προκάλεσε σοβαρά συμπτώματα στέρησης με αποτέλεσμα να κάνει παράτολμα πράγματα.

Άγχος, τρέμουλο στα χέρια, εφίδρωση και πονοκέφαλοι ήταν μερικά από τα συμπτώματα που του εμφανίστηκαν, με αποτέλεσμα η ζωή του να γίνει κόλαση. Ένα βράδυ δεν άντεξε και τότε χωρίς να το σκεφτεί πήρε μια λάμπα λάβας που είχε και ήπιε το μάγμα που περιείχε.

Την επόμενη μέρα, η σύζυγός του τον βρήκε στο πάτωμα του μπάνιου, έχοντας πάθει επιληπτική κρίση. Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε με πρόβλημα στο νεφρό που του προκάλεσε ανεπάρκεια ενώ οι εξετάσεις του έδειξαν χαμηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα του.

Επίσης, στα ούρα του βρέθηκαν βακτήρια υποδεικνύοντας ότι έχει πάθει λοίμωξη στο ουροποιητικό. Εκτός από τα παραπάνω, του προκλήθηκαν πέτρες στα νεφρά. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του υπέστη πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, καθώς μια λάμπα λάβας περιέχει κερί, κηροζίνη και πολυαιθυλενογλυκόλη.

Ο 35χρονος έμεινε για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο και τελικά κατάφερε να αναρρώσει.