Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, άρπαξαν την κάμερα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, άρπαξαν την κάμερα (vid)
Επίθεση σε ζωντανή σύνδεση δέχθηκε το συνεργείο του ΑΝΤ1 από την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με την σπηλιά της οικογένειας Παλαιοχριστιανών στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Λάζος Μαντικός και το τηλεοπτικό συνεργείο δέχθηκαν επίθεση την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος μετέφερε ζωντανά τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τη σύλληψη του πατέρα της οικογένειας, όταν άλλο μέλος επιτέθηκε στο τηλεοπτικό συνεργείο διακόπτοντας τη σύνδεση, ενώ τους πήραν και την κάμερα. «Μας έχει πάρει την κάμερα», είπε ο Λάζος Μαντικός και πρόσθεσε: «Λογικά θα μας την δώσει. Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε στο εσωτερικό του λαγουμιού είναι ιδιωτικός χώρος, αλλά καλό θα είναι να μας την δώσει».

Εν τω μεταξύ στον εισαγγελέα οδηγείται ο 45χρονος πατέρας της «κοινότητας» των αυτοαποκαλούμενων ως «παλαιοχριστιανών της ρωμανίας» που ζούσαν στα παραπήγματα των Τρικάλων Κορινθίας.

Σε βάρος του πατέρα που κρατείται από χθες (18/2) στην Ασφάλεια Κορίνθου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και για τη μη συμμόρφωσή του για τη φοίτηση των ανήλικων παιδιών στο σχολείο.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, οι αρχές αναζητούν τις ληξιαρχικές πράξης γέννησης των παιδιών, ώστε να διευκρινιστεί ποιοι είναι οι γονείς.