Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι: «Ελάτε τον σκότωσα», είπε

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι: «Ελάτε τον σκότωσα», είπε
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια για το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο. Σύμφωνα με τον 46χρονο δράστη, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, το έγκλημα δεν το διέπραξε την Κυριακή (18/2), αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αφού έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ο δράστης επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι.

Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής και να ομολόγησε ότι «σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε». Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα καθώς ο 46χρονος είχε αποκεφαλίσει τον 77χρονο πατέρα του, ενώ ο θάνατός του πιθανότατα προήλθε το Σάββατο.

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα.

Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την ημέρα τέλεσης της πατροκτονίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δράστη, ενδέχεται η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο Τρικάλων, σε νοσοκομείο της Λάρισας.