Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Ο 39χρονος πήρε το ΕΚΑΒ και φέρεται να είπε «ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Ο 39χρονος πήρε το ΕΚΑΒ και φέρεται να είπε «ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»
Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στο Ηράκλειο με θύμα μια 29χρονη Ρουμάνα από τον Αλβανό φίλο της 39 ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 39χρονος δράστης, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και συμπλοκές, φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν γύρισε στο σπίτι που διέμενε με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του, την ξύπνησε, διαπληκτίστηκε και στις 7 το πρωί φέρεται να την σκότωσε. Στη συνέχεια, με όπλο που κατείχε παράνομα, την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Εν συνεχεία το ΕΚΑΒ ειδοποίησε την αστυνομία ότι έγινε έγκλημα στα Καμίνια και έσπευσαν στο σημείο περιπολικά. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την 29χρονη Ρουμάνα που βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ κατά τις πληροφορίες ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι πυροβόλησε από λάθος, δηλαδή εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Αμέσως μετά το συμβάν φέρεται ο ίδιος να τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και να είπε: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου». Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες, έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.