Ισραηλινοί ράπερ μέσω των στίχων τους ζητούν τις δολοφονίες των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ισραηλινοί ράπερ μέσω των στίχων τους ζητούν τις δολοφονίες των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa (vid)
Πάταγο κάνει το τραγούδι δύο ισραηλινών ράπερ με φιλοπολεμικούς στόχους που ζητούν τις δολοφονίες των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa.

Δύο ράπερ από το Ισραήλ ζητούν μέσω των στίχων τους τις δολοφονίες διάσημων μουσουλμάνων, όπως της τραγουδίστριας Dua Lipa, του μοντέλου Bella Hadid και της πρωταγωνίστριας ταινιών για ενήλικες, Mia Khalifa.

Πρόκειται για τους ράπερ Ness και Stilla οι οποίοι κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες το τραγούδι «Harbu Darbu» και έκτοτε έχει 18 εκατομμύρια προβολές. Το τραγούδι έχει γίνει ύμνος για τα στρατεύματα των IDF που πολεμούν στην Γάζα.

Με τους στίχους του, οι δύο ράπερ απειλούν τις τρεις διάσημες γυναίκες, οι οποίες έχουν εκφράσει ανοιχτά τα αντιπολεμικά τους αισθήματα. Το τραγούδι ερμηνεύεται στα εβραϊκά αλλά έχει μεταφραστεί στα αγγλικά και είναι ξεκάθαρο από τους πρώτους στόχους ότι είναι πολεμικό. Ο τίτλος του άλλωστε σημαίνει χάος (Harbu Darbu).

Οι ράπερ Ness και Stilla στο βίντεο κλιπ σχηματίζουν με τα χέρια τους όπλα και δίνουν το σύνθημα: «Ένα μάτσο μπάσταρδοι αρουραίοι βγαίνουν από το τούνελ. Κάνουν σαν τραμπούκοι και ηλίθιοι, αλλά ορκίζομαι ότι δεν θα υπάρξει συγχώρεση γι αυτούς».

Στη συνέχεια οι δύο ράπερ κοροϊδεύουν τη Χαμάς ενώ επαναλαμβάνουν τον στίχο: «Κάθε σκύλος παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος. Bella Hadid, Dua Lipa, Mia Khalifa. Όλες οι μονάδες των IDF έρχονται να φέρουν το χάος στο κεφάλι τους».