Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Gazzetta Awards και τη βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ

Επιμέλεια: Newsroom
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Gazzetta Awards και τη βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια των Gazzetta Awards βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το παρών στη γιορτή του αθλητισμού, τα Gazzetta Awards. Ο κ. Μητσοτάκης κατέφθασε στο Μέγαρο Μουσικής μαζί με τη σύζυγό του κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο κ. Μητσοτάκης, με την άφιξη του, μίλησε μαζί με τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γιώργο Πομάσκι και με τον μικρό Γιάννη, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο Fair Play.

Ο πρωθυπουργός βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος πρόσθεσε το όνομα του στο Hall of Fame του Gazzetta. Λίγες ώρες μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σχετικό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στα Gazzetta Awards.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«Στην τελετή απονομής των βραβείων «Gazzetta Awards» είχα την τιμή να βραβεύσω τον Otto Rehhagel, τον προπονητή που οδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004. Έναν άνθρωπο ο οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής μιας μοναδικής διαδρομής που έφερε την πατρίδα μας στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το καλοκαίρι του 2004 και πιστεύω ότι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι 20 χρόνια μετά να τιμήσουμε τον στρατηγό, τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτής της προσπάθειας