Το παράπονο κοπέλας για το «αδιάβροχο» North Face μπουφάν και η εκπληκτική ανταπόκριση της εταιρείας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το παράπονο κοπέλας για το «αδιάβροχο» North Face μπουφάν και η εκπληκτική ανταπόκριση της εταιρείας (vid)
Άμεση ήταν η απάντηση της εταιρείας ένδυσης North Face στο παράπονο μιας νεαρής κοπέλας που έγινε viral στα social media.

Διαστάσεις που ούτε και η ίδια θα περίμενε, πήρε η ανάρτηση στο TikTok μιας νεαρής κοπέλας από τη Νέα Ζηλανδία. Η κοπέλα είχε διαμαρτυρηθεί ότι το μπουφάν της εταιρείας North Face που είχε αγοράσει ως αδιάβροχο, μόνο αδιάβροχο δεν ήταν, καθώς είχε γίνει μούσκεμα.

Η Jenn παραπονέθηκε για το υποτιθέμενο αδιάβροχο μπουφάν της έπειτα από μια πεζοπορία της. «Αγόρασα αυτό το μπουφάν North Face επειδή στην ετικέτα έγραφε ότι είναι αδιάβροβο. Όμως είμαι 100% σίγουρη ότι βρέχει και ότι έχω γίνει μούσκεμα», είπε αστειευόμενη.

@fannypack310 @thenorthface ♬ original sound - Jenn Jensen

«Άκουσε, δεν θέλω επιστροφή χρημάτων, θέλω να επανασχεδιάσετε αυτό το αδιάβροχο, να το κάνετε κανονικό αδιάβροχο και να μου το παραδώσετε στη λίμνη Hooker Valley στη Νέα Ζηλανδία», πρόσθεσε η Jenn, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι influencer.

Το βίντεο που ανέβασε έγινε γρήγορα viral ξεπερνώντας τις 11 εκατομμύρια προβολές. Όπως ήταν λογικό, το κλιπάκι τράβηξε τα βλέμματα της γνωστής εταιρείας, η οποία έσπευσε να επανορθώσει. Πως; Πραγματοποίησε την επιθυμία της Jenn.

Αφού επικοινώνησαν με την κοπέλα υπεύθυνοι της εταιρείας, της είπαν ότι έχει δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν να της στείλουν μια επιταγή προκειμένου να αγοράσει πολλά προϊόντα από ένα κατάστημα. Η δεύτερη ήταν να της παραδώσουν ένα αδιάβροχο μπουφάν, όπως είχε ζητήσει. Η Jenn επέλεξε το δεύτερο.

Έτσι, η North Face δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ένα ελικόπτερο παραδίδει ένα ολοκαίνουργιο αδιάβροχο μπουφάν στο σημείο που η Jenn είχε ζητήσει.