Σοκαριστικές καταγγελίες για τον YouTuber: «Τον πλήρωναν 10 ευρώ για να με χαστουκίζει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικές καταγγελίες για τον YouTuber: «Τον πλήρωναν 10 ευρώ για να με χαστουκίζει» (vid)
Δύο από τα θύματα του διάσημου YouTuber που κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία, μοιράστηκαν ζωντανά όσα βίωναν.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με την εκμετάλλευση και την κακοποίηση την οποία βίωναν από τον διάσημο YouTuber μοιράστηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, δύο από τα θύματα του.

Ο 35χρονος YouTuber κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία και το μετέδιδε live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μας είχε εκμεταλλευτεί και με το παραπάνω. Εμένα προσωπικά με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online, έκαναν… «δωρεές με παραγγελία» (π.χ. «καταβάλλω 10 ευρώ και ζητώ να τον δω να χαστουκίζεται, να τραγουδά, να χορεύει» κ.ο.κ.) και πρέπει να διωχθούν και αυτοί. Το χειρότερο είναι ότι πότιζε αλκοόλ κορίτσια 15 έως 17 ετών και μετά τις πήγαινε σηκωτές σε άλλο δωμάτιο», σημείωσε ο ένας από τους δύο άνδρες.

«Ήμουν παλιότερα σε reality show ταλέντων και εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιθυμία μου. Μου έλεγε θα σε κάνω νούμερο ένα, θα σε κάνω διάσημο. Έδινε και κάποια ποσά, αλλά πάρα πολύ μικρά. Από όλα αυτά τα χρήματα που κέρδιζε, εκείνος κρατούσε τα πάντα κι εμάς μας έδινε ελάχιστα», μοιράστηκε με την εκπομπή ο άλλος νεαρός που δήλωσε θύμα του ΥouΤuber.

Την Τετάρτη (7/2) ο κατηγορούμενος ΥouΤuber πρόκειται να οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.