Βολιώτης χτύπησε αστυνομικούς για να αποφύγει την σύλληψη

Επιμέλεια: Newsroom
Βολιώτης χτύπησε αστυνομικούς για να αποφύγει την σύλληψη
Επεισόδιο με έναν 26χρονο σημειώθηκε στο αστυνομικό μέγαρο του Βόλου.

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν αστυνομικοί στον Βόλο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο δράστης έχοντας την υποχρέωση να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετέβη χθες το απόγευμα στην υπηρεσία και όπως διακριβώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βόλου.

Μόλις του ανακοινώθηκε η σύλληψή του βάσει του εντάλματος, απώθησε βίαια με τα χέρια του τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και αποπειράθηκε να διαφύγει. Ο δράστης, ωστόσο, ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή άλλου αστυνομικού, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και χτυπώντας βίαια με τα χέρια και τα πόδια τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βόλου, για τις πράξεις της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ζημίας, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.