Μπιμπίλας για την περιπέτεια που είχε: «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα ερχόταν κανείς;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπιμπίλας για την περιπέτεια που είχε: «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα ερχόταν κανείς;» (vid)
Ο ηθοποιός και βουλευτής περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και ποιο ήταν αυτό που τον προβλημάτισε.

Μια περιπέτεια είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν πάρκαρε σε έναν δρόμο στην Αγία Παρασκευή, ωστόσο του έπεσε το κινητό σε φρεάτιο που ήταν ακριβώς από κάτω.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ανάρτησή του στο Instagram, πανικοβλήθηκε καθώς το κινητό του έχει διάφορα σημαντικά αρχεία, για αυτό πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για βοήθεια.

Σήμερα (4/2) μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε τονίζοντας: «Αυτό που έπαθα εγώ, μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε. (…) Αποτάνθηκα στην αστυνομία. Βεβαίως οι άνθρωποι όλοι με αντιμετώπισαν με πολλή ευγένεια επειδή είδαν ποιος είμαι και επειδή προέταξα και το ότι είμαι βουλευτής. Χρειάστηκε σε αυτή την περίπτωση να το χρησιμοποιήσω (σ.σ. την ιδιότητα). Το κινητό, ξέρετε ότι είναι ένα εργαλείο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και αυτό γιατί έπρεπε να κινητοποιήσω κάποια υπηρεσία να έρθει εκεί να σηκώσει την σχάρα του φρεατίου. Η Πυροσβεστική είπε ότι είναι αναρμόδια, στον δήμο δεν βρίσκαμε κανέναν. Δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης αν συμβεί κάτι; Ήταν Σάββατο», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

«Τελικά αποτάνθηκα στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ. Τα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ με έστειλαν στα κατά τόπους της ΕΥΔΑΠ όπου στην αρχή δεν ήθελαν να με εξυπηρετήσουν. Όταν όμως είπα ότι χρειάζομαι το κινητό μου οπωσδήποτε για τη βουλευτική μου ιδιότητα, ήρθαν και σήκωσαν την σχάρα», σχολίασε.

«Αναρωτιέμαι, αν δεν ήμουν βουλευτής και αν δεν ήμουν ένας ηθοποιός που τον αγαπάει ο κόσμος, αυτό θα συνέβαινε; Διαπίστωσα ότι αν δεν έλεγα ότι είμαι ο συγκεκριμένος μπορεί και να μη γινόταν. Στην αρχή μου είπαν ότι δε γίνεται. Ακούστε το παράδοξο, μου έλεγαν ότι το φρεάτιο ανήκει στην ΕΥΔΑΠ, αλλά η σχάρα ανήκει στο Δήμο και έπρεπε να πάρουμε άδεια από το Δήμο. Αλλού ανήκει η σχάρα και αλλού ο αγωγός. Αυτά μου είπαν, αυτό όλο είναι σαν νούμερο επιθεώρησης», κατέληξε.