Σερβιτόρα αποκάλυψε πόσα χρήματα κερδίζει από τα φιλοδωρήματα: «Έχω επιλέξει τη λάθος δουλειά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σερβιτόρα αποκάλυψε πόσα χρήματα κερδίζει από τα φιλοδωρήματα: «Έχω επιλέξει τη λάθος δουλειά» (vid)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο μιας σερβιτόρας που αποκαλύπτει πόσα χρήματα κερδίζει από τα φιλοδωρήματα.

Σε μια αποκάλυψη που άφησε έκπληκτους τους χρήστες του TikTok, μια σερβιτόρα του Hooters στις Ηνωμένες Πολιτείες μοιράστηκε τα κέρδη της από τα φιλοδωρήματα, ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της, Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να επεκτείνει τα γενέθλια της, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να τα γιορτάζει και να κερδίζει υπέρογκα ποσά.

Το φιλοδώρημα, μια συνήθης πρακτική στον κλάδο της φιλοξενίας στις ΗΠΑ, αντικατοπτρίζει συχνά την ποιότητα των υπηρεσιών και την προσωπική σχέση μεταξύ του σερβιτόρου και του πελάτη.

@savwayy birthday shift(s) @ hooters 🧡🧡 #howmuchimade #coutingtips #hooters #hootersgirl #birthday #foryou #fypシ ♬ original sound - sav

Παρόλο που η κοπέλα πήρε ρεπό για τα πραγματικά της γενέθλια, εργάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που είχε γενέθλια. Επέλεξε να φορέσει μια κορδέλα με την οποία έδειχνε ότι έχει γενέθλια, προσκαλώντας τους πελάτες να συμμετάσχουν στους εορτασμούς της. Αυτή η απλή πράξη του να φοράει μια ζώνη ενθάρρυνε επίσης διακριτικά τους πελάτες να αφήνουν επιπλέον φιλοδωρήματα ως δώρα γενεθλίων.

Οι σερβιτόρες των Hooters είναι γνωστές για τα δυνητικά σημαντικά ποσά που κερδίζουν σε φιλοδωρήματα, ωστόσο το ποσό που αποκάλυψε η Savannah ότι έβγαλε εξακολουθούσε να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς χρήστες του TikTok. Ήταν ειλικρινής σχετικά με την προσέγγισή της, εξηγώντας ότι ήταν πολύ ομιλητική κάθε μέρα για τον εορτασμό των γενεθλίων της, παρόλο που δεν εργαζόταν την πραγματική ημερομηνία.

Η Savannah κατέγραψε την εμπειρία της στο TikTok, μετρώντας εμφανώς τα φιλοδωρήματά της στην κάμερα μετά από κάθε βάρδια. Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας των γενεθλίων της, μια Κυριακή, κέρδισε το αξιοσημείωτο ποσό των 272 δολαρίων σε φιλοδωρήματα. Αν και αυτό είναι ένα εντυπωσιακό ποσό για μια μέρα εργασίας στον κλάδο της φιλοξενίας, ήταν μόνο η αρχή των κερδών της εβδομάδας της.

Η εμπειρία της όχι μόνο αναδεικνύει τις προσοδοφόρες δυνατότητες του φιλοδωρήματος στον τομέα της φιλοξενίας, αλλά ρίχνει επίσης φως στη γενναιοδωρία και το εορταστικό πνεύμα των πελατών.