Εφιάλτης για 35χρονη στο Βόλο: Της πέταξε οινόπνευμα στον στόμα για να την κάψει ο σύντροφός της

Επιμέλεια: Newsroom
Εφιάλτης για 35χρονη στο Βόλο: Της πέταξε οινόπνευμα στον στόμα για να την κάψει ο σύντροφός της
Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο, με μια 35χρονη να καταγγέλλει τον σύντροφό της ότι προσπάθησε να την κάψει.

Ποινή φυλάκισης 11 μηνών, από τους οποίους θα εκτιθούν οι τρεις και οι υπόλοιποι θα ανασταλούν, επέβαλε την Τρίτη (30/1) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 40χρονο.

Η 35χρονη πρώην σύζυγός του τον κατήγγειλε πως τη χτύπησε και την έβρισε μπροστά στο 6,5 ετών παιδί τους. «Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και επάνω στα ρούχα μου και μου είπε πως θα με κάψει», είπε στους δικαστές σύμφωνα με το gegonota.news.

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά, παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία.

Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», είπε στους δικαστές και όλες τις κατηγορίες αρνήθηκε ο πρώην σύντροφός της , υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα γιατί θέλει να τον κλείσει φυλακή.

Ο ίδιος υποστήριξε πως τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης και αρνήθηκε πως «μπούκαρε» στο σπίτι της, υποστηρίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες μένει σε αυτό… παρότι γνωρίζει πως η 35χρονη διατηρεί άλλη σχέση.

Το δικαστήριο δεν τον πίστεψε και η εισαγγελέας πρότεινε να εκτίσει μέρος της ποινής. Καταδικάστηκε σε 11 μήνες μήνες φυλάκιση με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.