Μαλλιά κουβάρια οι Μαχητές στο Survivor: «Ο Rob θα κατουράει στο κεφάλι μου;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μαλλιά κουβάρια οι Μαχητές στο Survivor: «Ο Rob θα κατουράει στο κεφάλι μου;» (vid)
Ένταση στην ομάδα των Μαχητών του Survivor μεταξύ του Rob James Seymour και του Φάνη Μπολέτση για θέματα υγιεινής.

Στο στόχαστρο της ομάδας του βρέθηκε στο Survivor o Rob James Seymour, αυτή τη φορά για θέματα υγιεινής. Ο Φάνης Μπολέτσης ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τους μιλήσει για ένα περιστατικό που έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Πρωταγωνιστής του περιστατικού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Rob ο οποίος σηκώθηκε τη νύχτα και έκανε την ανάγκη του πολύ κοντά στην καλύβα, την ώρα που οι συμπαίκτες του κοιμόντουσαν, με τον Φάνη να του κάνει παρατήρηση.

«Είμαστε 11 άτομα σε μια καλύβα και κοιμόμαστε κάτω από μια στέγη. Υπάρχουν κάποια θέματα υγιεινής και ο ένας πρέπει να σέβεται τον άλλον. Έγινε ένα περιστατικό το βράδυ που εγώ ένιωσα ότι κάποιος - ο Rob- δεν με σεβάστηκε.

Ξύπνησα το βράδυ να πάω να κατουρήσω και εκείνος κατουρούσε στο μισό μέτρο από την καλύβα! Ρε Rob για μένα αυτό δείχνει ότι δεν με σέβεσαι. Δεν με νοιάζει που είναι βράδυ. Μπορείς να πας στο δάσος... μπορείς να πας στη θάλασσα, αλλά όχι δίπλα από την καλύβα! Στο μισό μέτρο κοιμόταν ο Σταμάτης κι εγώ», είπε αγανακτισμένος ο Φάνης.

Τότε ο Rob δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έκανε την ανάγκη ένα μέτρο μακριά από την καλύβα, μέσα σε φυτά σε σημείο που δεν πατάει κανένας.

«Δεν γίνεται να κοιμόμαστε και να βρωμάει κατρουλιό ρε Rob», συνέχισε ο Φάνης, με τον Rob να ενοχλείται που ο συμπαίκτης του έθιξε αυτό το θέμα μπροστά στους άλλους. «Θα κατουράει στο κεφάλι μου;» αντέδρασε η Χρύσα, όταν η Δώρα προσπάθησε να δώσει τέλος στο περιστατικό.