Ο Τάσος Αρνιακός είχε αρνηθεί να γίνει ο προσωπικός μετεωρολόγος της Μαντόνα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Τάσος Αρνιακός είχε αρνηθεί να γίνει ο προσωπικός μετεωρολόγος της Μαντόνα (vid)
Αποκάλυψε, σε δηλώσεις του, πως η Μαντόνα είχε ζητήσει προσωπικό μετεωρολόγο αλλά εκείνος δεν προλάβαινε λόγω των υποχρεώσεών του.

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ANT1 «I Love Σου Κου» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια στο ίδιο κανάλι ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε να γίνει ο προσωπικός μετεωρολόγος της Μαντόνα, όταν εκείνη είχε έρθει στην Ελλάδα.

«Είμαι 15 χρόνια στον ΑΝΤ1, ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε τυχαία όταν κάποια μέρα δεν έβρισκαν μετεωρολόγο να πει τον καιρό. Με κάλεσαν στο σπίτι, ήταν παραμονές Καθαράς Δευτέρας του 2007 και μου είπαν "επειδή δεν βρίσκουμε τον μετεωρολόγο μας, μπορείτε να μας πείτε εσείς τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας;" και τους είπα πολύ ευχαρίστως. Μου είπαν ότι θα στείλουν κάμερα στο σπίτι, μετά καθιερώθηκα να με καλούν κάθε μέρα να λέω τον καιρό της ημέρας», είπε αρχικά.

«Ο ΑΝΤ1, αυτό που λέμε, είναι μια οικογένεια, με την έννοια από τον πρόεδρο. Ο Μίνωας Κυριακού ήταν η αιτία που με πήραν στο κανάλι. Όταν τον είδα για πρώτη φορά, μετά την πρόσληψή μου στον ΑΝΤ1, πήγα να του συστηθώ και μου είπε "θαυμαστής σου"», συμπλήρωσε.

«Ξέρω τι θα με ρωτήσει ο κόσμος και ξέρω τι θα απαντήσω. Με ρωτάνε συνέχεια για τον καιρό», τόνισε.

«Όταν είχε έρθει η Μαντόνα στην Αθήνα, ήθελε έναν προσωπικό μετεωρολόγο για τις μετακινήσεις της με το ελικόπτερο. Έβαλα τα πράγματα κάτω και είδα ότι με όλες τις υποχρεώσεις που έχω στον ΑΝΤ1 δεν μπορώ να είμαι συνεπής και στην Μαντόνα», αποκάλυψε σε ερώτηση αν είναι αλήθεια πως του είχε γίνει πρόταση από την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια.