Η απίστευτη ατάκα της Τζάκρη στη Βέροια: «Στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απίστευτη ατάκα της Τζάκρη στη Βέροια: «Στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε» (vid)
Αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να τοποθετηθεί η Θεοδώρα Τζάκρη.

H Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Βέροια. Στάθηκε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών και την αδυναμία του κόμματος να τους προσεγγίσει.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας της είπε μια απίστευτη ατάκα, που λέγεται στην καθομιλουμένη αλλά δεν συνηθίζεται να ακούγεται σε τέτοιες συνεδριάσεις με αποτέλεσμα να γίνει viral και να προκαλέσει εντύπωση.

«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε. Είναι μία τάξη συντηρητική, δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαμε στην κοινωνία, δεν είχαμε στελέχη; Δεν είχαμε στελέχη» είπε η κα Τζάκρη, για να προσθέσει: «Σε μια διαδικασία 100 ανθρώπων, με μια κοινωνία που στο 80% ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, όταν έχουμε μόνο 3 αγρότες, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καλά. Όμως πέστε μου τι έκανε για τους αγρότες η Ν. Δημοκρατία για να δικαιούται να παίρνει το 80% του αγροτικού πληθυσμού», ανέφερε μεταξύ άλλων όπως ακούγεται και στο βίντεο του verianet.gr.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 09:16 του βίντεο: