Παρέμβαση Τριαντάφυλλου στον Λιάγκα για τα έσοδά του: «Πριν το 2021 δεν ήμουν όνομα μεγάλο, ήμουν λίγος τότε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παρέμβαση Τριαντάφυλλου στον Λιάγκα για τα έσοδά του: «Πριν το 2021 δεν ήμουν όνομα μεγάλο, ήμουν λίγος τότε» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για το θέμα φοροδιαφυγής που έχει προκύψει με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο είχε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον γνωστό τραγουδιστή να δίνει απαντήσεις σε όσους τον εμπλέκουν με το σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έχει προκύψει από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε πως: «Στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχα υποσχεθεί όταν θα παντρευτείς θα έρθω στον γάμο σου να τραγουδήσω αφιλοκερδώς».

Σχετικά με το χαμηλό δηλωθέν του εισόδημα που διέρρευσε στα Μέσα, ο Τριαντάφυλλος εξήγησε: «Αυτά τα χρήματα είναι από την περίοδο της καραντίνας, τα έσοδά μας ήταν πολύ μικρά και δεν κόβαμε δελτία, αφού δεν τραγουδούσαμε. Πριν την καραντίνα δεν ήμουν όνομα μεγάλο και τα χρήματα ήταν άλλα. Το λέω στα ίσια, ήμουν πολύ λίγος τότε. Μετά το Survivor άλλαξαν τα πράγματα».

Και συνέχισε: «Θέλετε να δείτε τη δήλωσή μου; Θέλετε να δείτε τι έφαγα χθες; Θέλετε να δείτε τι πήρα προχθές; Ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τα λεφτά από το Survivor είναι δηλωμένα στην εφορία από τον κ. Ατζούν. Υπάρχουν όλα τα παραστατικά και είμαστε νόμιμοι».