Salt Bae: Ο εξωφρενικός λογαριασμός που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Salt Bae: Ο εξωφρενικός λογαριασμός που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (vid)
Μία νέα απόδειξη από το εστιατόριο του Salt Bae στο Ντουμπάι έχει γίνει viral στα social media.

Ο ντόρος γύρω από τα εστιατόρια του Salt Bae σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Τις τελευταίες ώρες, ο διάσημος σεφ Salt Bae - ο οποίος είναι γνωστός για τις αστρονομικές τιμές στους καταλόγους των εστιατορίων του - δέχθηκε σφοδρή κριτική αφού ένας από τους επισκέπτες μοιράστηκε στα social media τον εξωφρενικό λογαριασμό του - και η αλήθεια είναι ότι προκαλεί σοκ.

Πιο αναλυτικά ο λογαριασμός ανερχόταν στα 398.630 AED (περίπου 100.000 ευρώ) από το εστιατόριο του Salt Bae, Nusr-Et στο Ντουμπάι .

Ο ίδιος ο σεφ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gokce - μοιράστηκε τον λογαριασμό στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Τρεις, μάλλον, «χρυσές» μπριζόλες έφτασαν τα 1285 ευρώ. Ακόμη και το ειδικό καρύκευμα αλατιού της Salt Bae φαίνεται να κοστίζει πάνω από 35 ευρώ ανά άτομο.

Αλλά αυτό που πραγματικά ανέβασε την τιμή ήταν τόσο το φιλοδώρημα - που ήταν 22.000 ευρώ - όσο και 65.000 ευρώ σε κοκτέιλ και ποτά.

Ο ίδιος ο Salt Bae έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Τα λεφτά έρχονται, τα λεφτά πάνε».

Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε πανικός στα social media με τους χρήστες να ασκούν έντονη κριτική στον σεφ για τις αδιανόητες τιμές του.