Αστυνομικοί πήγαν να σώσουν ληστή «ταρατσάκια» και τραυματίστηκαν οι ίδιοι

Επιμέλεια: Newsroom
Αστυνομικοί πήγαν να σώσουν ληστή «ταρατσάκια» και τραυματίστηκαν οι ίδιοι
Από σοβαρό τραυματισμό έσωσαν αστυνομικοί στον Βόλο ένα επίδοξο ληστή, ωστόσο χτύπησαν οι ίδιοι κατά την επιχείρησή τους.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στον Βόλο, έσωσαν έναν επίδοξο ληστή από θανάσιμο τραυματισμό, αλλά τραυματίστηκαν οι ίδιοι. Σύμφωνα με το gegonota.news, το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (21/1), στην περιοχή των Παλαιών.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το κέντρο επιχειρήσεων για τις ύποπτες κινήσεις ενός ατόμου και έσπευσαν στην περιοχή. Ο δράστης επιχείρησε να ξεφύγει πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν μέχρι εκεί που μπορούσαν και προσπάθησαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε πτώση του που θα είχε ως συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και το θάνατο του.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι έχανε την ισορροπία του και κινδύνευε να προσγειωθεί πάνω σε καγκελόπορτα με αιχμηρά σίδερα, οι αστυνομικοί έβαλαν το κορμί και τα χέρια τους σαν προστατευτική ασπίδα για να αποφευχθεί η πρόσκρουση του σώματος του πάνω τα αιχμηρά κάγκελα που θα είχε ως φυσικό επακόλουθο τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο νεαρός σώθηκε, όμως οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ο ένας στη μέση, αφού δέχτηκε το μεγαλύτερο βάρος, και ο άλλος στον ώμο του.