Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο «επέστρεψε» από το θάνατο και κέρδισε δύο φορές στο ξυστό

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο «επέστρεψε» από το θάνατο και κέρδισε δύο φορές στο ξυστό
Ο άνδρας που κέρδισε 165.000 δολάρια σε ζωντανή μετάδοση είχε πρόσφατα ξυπνήσει από κώμα!

Ο Bill Morgan, ο οποίος ζούσε σε ένα πάρκο τροχόσπιτων στα εξωτερικά προάστια της Μελβούρνης τη δεκαετία του 90' έζησε το όνειρο όταν αγόρασε ένα ξυστό και συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει ένα Toyota Corolla αξίας 30.000 δολαρίων.

Η επιτυχία του τράβηξε την προσοχή ενός τηλεοπτικού σταθμού στη Μελβούρνη. Οι παραγωγοί του σταθμού επικοινώνησαν με τον Μπιλ για να τους αφηγηθεί την ιστορία του, ενώ του ζήτησαν να ξαναδοκιμάσει την τύχη του και να ξύσει άλλη μια κάρτα σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Μπιλ δέχθηκε την πρόκληση, αλλά όταν έξυσε τη νέα του κάρτα συνειδητοποίησε ότι η Corolla δεν ήταν το μόνο πράγμα που είχε κερδίσει. Τα τηλεοπτικά συνεργεία κατέγραψαν τη στιγμή που ο Bill έξυνε το δελτίο. «Μόλις κέρδισα 250.000 δολάρια», είπε. «Δεν αστειεύομαι».

Το βίντεο του Bill έχει γίνει πολλές φορές viral όλα αυτά τα χρόνια, αλλά οι νίκες του αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν μαθαίνεις ότι ήρθαν μόλις λίγους μήνες αφότου είχε ξυπνήσει από κώμα.

Περίπου ένα χρόνο πριν από την πρώτη του νίκη, τον Ιούνιο του 1998, η καρδιά του Bill σταμάτησε για 14 λεπτά, αλλά ως εκ θαύματος, οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ωστόσο, όπως φάνηκε, δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα, καθώς έμεινε σε κώμα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Μετά από συνολικά 15 ημέρες, ο Μπιλ ξύπνησε και βγήκε από το νοσοκομείο. Αφού επέστρεψε στην καθημερινότητά του, αγόρασε και το πρώτο του νικητήριο λαχείο. Όταν κέρδισε για δεύτερη φορά, ο Μπιλ έμεινε τόσο έκπληκτος που ξεστόμισε: «Νομίζω ότι θα πάθω κι άλλο έμφραγμα».

Ο Μπιλ θυμήθηκε την επιτυχία του σε συνέντευξή του στην Daily Mail το 2020, λέγοντας: «Ήταν μια απίστευτη στιγμή - 12 μήνες πριν κερδίσω, η καρδιά μου σταμάτησε και η ζωή μου τελείωσε για 14 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα».