Η Στικούδη απαντάει σε Νταλάρα: «Θα διαφήμιζα λουκάνικα και μπιφτέκια, έχουν αλλάξει οι εποχές» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Στικούδη απαντάει σε Νταλάρα: «Θα διαφήμιζα λουκάνικα και μπιφτέκια, έχουν αλλάξει οι εποχές» (vid)
Η Κατερίνα Στικούδη πήρε θέση μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Αντιδράσεις αλλά και «κόντρες» προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Νταλάρα ότι οι καλλιτέχνες δεν θα έπρεπε να διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια. Γεια το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε και η Κατερίνα Στικούδη από την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Εγώ θα διαφήμιζα και μπιφτέκια και λουκάνικα! Και μπέργκερ και πατάτες και όλα τα νόστιμα πράγματα! Έλα μωρέ, εντάξει, τώρα… Έχουν αλλάξει οι εποχές. Καθένας λέει την γνώμη του. Ίσως το θεωρεί καλλιτεχνικά, ίσως το θεωρεί από άποψη αισθητικής, αλλά πλέον αν μια παραγωγή ενός διαφημιστικού είναι πανάκριβη και μεγάλη, θα βγει κάτι πάρα πολύ ωραίο στο αποτέλεσμα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ λέω να πάψουμε να κρίνουμε τους άλλους συνέχεια στο τι κάνουν και στο τι επιλέγουν. Η πορεία και η διάρκεια κρίνει τον καθένα. Ο παλιός πρέπει να σέβεται και να εκτιμά τον νέο, να τον χειροκροτεί όταν κάνει επιτυχία και ο νέος πρέπει να μην ξεχνάει ότι υπήρχε ο παλιός».

Τέλος η Κατερίνα Στικούδη συμπλήρωσε: «Εκεί κάπου πιστεύω πως το έχουμε χάσει και δεν είναι το πρόβλημα στα μπέργκερ και στα πιτόγυρα».