Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα» (vid)
Η Ελένη Μενεγάκη χαμογέλασε με την ατάκα της ηθοποιού.

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην σειρά «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στο παιδί της και την ζωή της γενικότερα.

Αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου ανέφερε πως: «σήμερα είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν από κάποιο καιρό. Νιώθω δυνατή, έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είχα πάρει 20 κιλά. Δούλευα μέχρι και δέκα ημέρες πριν γυρίσω (σ.σ. στα γυρίσματα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1). Επανήλθα 15 μέρες αφού γέννησα».

«Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη, όχι. Δεν ήμουν όχι, ακόμη δεν είμαι έτοιμη, αλλά νομίζω ότι με βοήθησε τελικά το γεγονός ότι γύρισα τόσο γρήγορα στη δουλειά», συμπλήρωσε.

«Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή, είχα πάντα μεγάλης διάρκειας σχέσεις. Ο θαυμασμός και η καλοσύνη με συγκινούν πολύ. Όταν βέβαια έχεις σωστό κριτήριο, γιατί και το κριτήριο μας αλλάζει μεγαλώνοντας. Με συγκινεί ακόμα το να αγαπάει πολύ του δουλειά του κάποιος και να είναι και καλός σε αυτήν. Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα δηλαδή, κατάλαβες;», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη γέλασε και της είπε: «είσαι γλύκα, πραγματικά».