Θρίλερ με σεφ που ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του: Απειλούσε ότι θα της κόψει το κεφάλι

Επιμέλεια: Newsroom
Θρίλερ με σεφ που ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του: Απειλούσε ότι θα της κόψει το κεφάλι
Απίστευτης αγριότητας έγκλημα με δράστη έναν 48χρονο σεφ και θύμα την σύντροφό του.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα φρικιαστικό έγκλημα στη Σλοβακία, με δράστη έναν 48χρονο σεφ, ο οποίος τεμάχισε την σύντροφό του και της ξερίζωσε την καρδιά.

Η αστυνομία βρήκε τα λείψανα της άτυχης γυναίκας στο διαμέρισμα όπου έμενε με τον δράστη. Στο ίδιο δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα όργανα που ο σεφ είχε αφαιρέσει από το σώμα της.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Οι τρομοκρατημένοι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι ακουγόταν συχνά να τσακώνεται, ενώ ένας από αυτούς είπε ότι άκουγε συχνά τον δράστη να απειλεί ότι «θα της κόψει το κεφάλι».

Η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αφού ένας συγγενής έλαβε ένα μήνυμα από τον σεφ που έλεγε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Αντ’ αυτού τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι.

Το Σάββατο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της γυναίκας. Ο σεφ περιγράφει τον εαυτό του λέγοντας: «Εργάζομαι στον τομέα της γαστρονομίας για πάνω από 20 χρόνια, γι’ αυτό τολμώ να πω ότι η μαγειρική δεν είναι η δουλειά μου, αλλά η ζωή μου».

Μάλιστα, ο πατέρας του δράστη εκτελέστηκε για τη δολοφονία δύο γυναικών. Με το παρατσούκλι «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα», ο Στέφαν Παντλ συνελήφθη το 1979 αφού σκότωσε δύο γυναίκες που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι.