Γιατί έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ το «Γ. Καραϊσκάκης»: Η κατάθεση που φέρεται να «οδήγησε» στην συγκεκριμένη έρευνα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γιατί έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ το «Γ. Καραϊσκάκης»: Η κατάθεση που φέρεται να «οδήγησε» στην συγκεκριμένη έρευνα (vid)
Είναι σε εξέλιξη ακόμα έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για ταυτοποίηση DNA και αποτυπωμάτων.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έρευνα στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» στο Φάληρο και συγκεκριμένα σε χώρο κάτω από τις εξέδρες που έχει παραχωρηθεί σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνομικού των ΜΑΤ από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας σε επεισόδια με οπαδούς στις 7 Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Η έρευνα έγινε παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, για την αναζήτηση στοιχείων στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Open, δεν βρέθηκαν πολεμοφόδια ή κάτι άλλο. Ωστόσο είναι σε εξέλιξη ακόμα έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για ταυτοποίηση DNA και αποτυπωμάτων.

Η κατάθεση που οδήγησε στην έρευνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, «υπάρχει κατάθεση στην δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, στην οποία υπάρχει άτομο που καταθέτει πως από το συγκεκριμένο σημείο έφυγαν με πανό και πήγαν στο κλειστό του βόλεϊ όπου έγιναν τα επεισόδια», ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου.

«Σήμερα ζήτησαν οι εισαγγελείς να μάθουν για το πού βρίσκεται η έρευνα, πόσοι έχουν καταθέσει, ποια στοιχεία έχουν μέχρι στιγμής κυρίως για τα αρχηγικά μέλη. Και έτσι έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για να δουν πόσο χρόνο θα δώσουν ακόμα στους αστυνομικούς για την έρευνα ή αν θα ζητήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα την δικογραφία», κατέληξε.