Ο Νίνο απάντησε στον σάλο: «Δεν είμαι ομοφοβικός, είμαι κατά των ναρκωτικών και της βίας»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Νίνο απάντησε στον σάλο: «Δεν είμαι ομοφοβικός, είμαι κατά των ναρκωτικών και της βίας»
Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ανάρτηση του Νίνο, ο γνωστός τραγουδιστής επανήλθε με απάντηση στα social media.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίνο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών για την τεκνοθεσία. «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;» τραγουδιστής.

Η ανάρτησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι η τοποθέτηση αυτή αφορά στον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα της τεκνοθεσίας. Μάλιστα, κάποιοι τον χαρακτήρισαν «ομοφοβικό». Αποτέλεσμα ήταν ο τραγουδιστής να προχωρήσει σε νέα ανάρτηση ώστε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το «αστείο», το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό -ότι δηλώσεις είσαι. Ότι θέλεις κάνε. «Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό». Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό», έγραψε ο Νίνο.

Nino-3