Νίκος Παππάς: «Έχω πληρώσει για τον Μάριο περισσότερα απ’ όσα για συντρόφους μου σε εξόδους μας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νίκος Παππάς: «Έχω πληρώσει για τον Μάριο περισσότερα απ’ όσα για συντρόφους μου σε εξόδους μας» (vid)
Ο πρώην μπασκετμπολίστας μίλησε για τα δυο σκυλιά του, τα «παιδιά» του όπως τα χαρακτηρίζει.

Ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 «Μουσούδες» και μίλησε για τα δυο σκυλιά του, τον Μάριο και τον Αλέκο.

«Ο Αλέκος είναι κοντά ενός και ο Μάριος είναι δέκα και κάτι ετών. Ο πατέρας μου είναι δραστήριος με τα ζωάκια, μαζεύει αδέσποτα, ακόμα και περιστέρια ταΐζει άρα σαν οικογένεια είχαμε την εμπειρία και εξοικειωθήκαμε», είπε αρχικά.

«Όταν πρωτοπήγα στον Παναθηναϊκό και έπρεπε να κλείνομαι σπίτι λόγω υποχρεώσεων ένας φίλος μου πήρε ένα μαύρο λαμπραντόρ, είδα ότι ήταν ευχάριστος και μου άρεσε και απευθύνθηκα στον ίδιο άνθρωπο, δεν ήξερα ακόμα τη διαδικασία των υιοθεσιών», είπε για τον Μάριο.

«Ο Αλέκος ήταν ένα από τα σκυλάκια που ταλαιπωρήθηκαν στις πυρκαγιές και τα πήγαν στο Γαλάτσι. Πέρασα μία βόλτα, κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε, είναι πολύ ατίθασος», συμπλήρωσε.

«Με τον Μάριο όλα αυτά τα χρόνια, τα εργένικά μου χρόνια κοιμόμασταν παρέα. Ο Μάριος ορίζει τους κανόνες. Η τρίχα έχει γίνει τρόπος ζωής», τόνισε.

«Νιώθω ότι είναι τα παιδιά μου, μια αγκαλιά με τα δυο αυτά πλάσματα είναι αγχολυτική, είναι η ξεκούρασή μου μέσα στη μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τη φιλοζωία τη βλέπω σαν καθήκον»

«Τη φιλοζωία τη βλέπω σαν καθήκον. Νιώθω ότι έχω ανάγκη να τα προστατέψω, τα βλέπω τι μου παρέχουν και νιώθω ότι πρέπει να δώσω κάτι πίσω. Έχω ευαισθητοποιηθεί περισσότερο εδώ με την συνύπαρξή μου με τα "παιδιά"», τόνισε.

«Μία ιδανική κοινωνία είναι να είναι vegan, έχω προσπαθήσει πολλές φορές, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, αν είχα όμως ένα κουμπί να πατήσω αυτό θα έκανα», ανέφερε.

«Έχω πληρώσει για τον Μάριο περισσότερα από όσα έχω δώσει σε συντρόφους μου»

«Ο Μάριος ερχόταν μαζί μου παντού, μέχρι και στο ποτό μου το βράδυ. Θα ήταν δύσκολη πίστα να πάω με τον Αλέκο. Ο Μάριος ήταν ζημιάρης, έχει φάει φαγητά διπλανών, έχω πληρώσει για τον Μάριο περισσότερα από όσα έχω δώσει σε συντρόφους μου σε εξόδους μας», είπε κλείνοντας.