Επαγγελματίας πυγμάχος μετά τα μπουζούκια γρονθοκόπησε υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης

Επιμέλεια: Newsroom
Επαγγελματίας πυγμάχος μετά τα μπουζούκια γρονθοκόπησε υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης
Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με δράστη έναν επαγγελματία πυγμάχο και θύμα έναν υπάλληλο του Ειρηνοδικείου.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας υπάλληλος του Ειρηνοδικείου στη Θεσσαλονίκη από έναν μεθυσμένο επαγγελματία πυγμάχο, ο οποίος του επιτέθηκε με γροθιές.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (2/1) όταν ο 30χρονος πυγμάχος έφυγε από γνωστό κέντρο της διασκέδασης και σε κατάσταση μέθης πήγε στο πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου για να πάρει το αυτοκίνητό του.

Φτάνοντας στο πάρκινγκ ο υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι δεν έχει αφήσει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και τότε ο πυγμάχος του επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο.

Όπως αποδείχθηκε, ο πυγμάχος ουδέποτε είχε αφήσει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, αλλά δεν ήταν σε θέση να το καταλάβει λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Ο πυγμάχος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Δηλώνει μετανιωμένος και θέλει να αποκαταστήσει ηθικά το θύμα.