Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα (vid)
Οικογενειακό δράμα στη Νέα Σμύρνη με τον 18χρονο να ομολογεί στην αστυνομία ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα.

Μια οικογενειακή τραγωδία φέρεται να κρύβεται πίσω από την δολοφονία του 16χρονου στη Νέα Σμύρνη από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Η μητέρα, η γιαγιά και ο 18χρονος αδελφός του θύματος μετέβησαν στη ΓΑΔΑ, όπου και έδωσαν κατάθεση. Λίγη ώρα αργότερα όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον αδελφό του θύματος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 16χρονο για ασήμαντη αφορμή.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, γύρω στις 21:00, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία γιατί άκουσαν φωνές από διαμέρισμα στην οδό Σταδίου. Όπως έγινε γνωστό, εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν η μητέρα του 16χρονου, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και η κοπέλα του.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή. Ειδικότερα, όπως παραδέχθηκε, καυγάδιζαν για μια μπλούζα και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.

Αρχικά στις καταθέσεις τους οι προσαχθέντες προσπάθησαν να πουν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Ωστόσο, αργότερα είπαν στους αστυνομικούς τι συνέβη.