Τριαντάφυλλος για την πρωινή εκπομπή: «Μια-δυο φορές που ήθελα να πω κάποια πράγματα δεν με άφηναν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τριαντάφυλλος για την πρωινή εκπομπή: «Μια-δυο φορές που ήθελα να πω κάποια πράγματα δεν με άφηναν» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την τηλεοπτική εμπειρία που είχε το καλοκαίρι με την εκπομπή στο OPEN.

Καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26/12) ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του από την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, ενώ απάντησε και για το Survivor, στο οποίο ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετάσχει φέτος.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πρωτόγνωρη για μένα αλλά οκ, η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Πού ξέρεις; Μπορεί κάποια στιγμή σε αυτό το στούντιο τον καινούργιο χρόνο κάτι να γίνει πάλι», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι τραγουδούσα μέσα στη βδομάδα, ταξίδευα στην Ελλάδα και έπρεπε να είμαι πίσω με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο. Ωστόσο, από την είσοδο του καναλιού μέχρι το στούντιο λάμβανα τόση θετική ενέργεια», παραδέχθηκε ο τραγουδιστής.

«Ήταν όλο δύσκολο το καλοκαίρι που περάσαμε, σκεφτείτε ότι το χωριό μου καιγόταν. Όμως τα φέραμε εις πέρας», ανέφερε στη συνέχεια. «Μία-δυο φορές σκέφτηκα: γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης;», παραδέχεται με χιούμορ στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Μια-δυο φορές που ήθελα να πω κάποια πράγματα δεν με άφηναν, με έκοβαν. Και μια φορά που είπα κάτι που δεν έπρεπε τελικά βγήκε σε καλό», πρόσθεσε.

Τέλος, σε ερώτηση για το Survivor, ο Τριαντάφυλλος επισήμανε χαριτολογώντας: «Τώρα που βλέπω τα πλάνα το σκέφτομαι να ξαναπάω», με την Ελένη Τσολάκη να παρεμβαίνει: «Δεν θα πάει καλέ, ξέρω εγώ τι θα κάνει».