Το Secret Santa έγινε εφιάλτης για εργαζόμενο: Το δώρο του έκρυβε σοκολατάκια και καραμέλες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το Secret Santa έγινε εφιάλτης για εργαζόμενο: Το δώρο του έκρυβε σοκολατάκια και καραμέλες (vid)
Ένας εργαζόμενος ορκίστηκε να μην ξαναπάρει ποτέ μέρος σε Secret Santa αφού απογοητεύτηκε από το δώρο που έλαβε.

Το Secret Santa έχει πλέον καθιερωθεί στους περισσότερους εργασιακούς χώρους, καθώς πρόκειται για μια διασκεδαστική διαδικασία που σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία τα μέλη μιας ομάδας τυγχάνουν τυχαίας ανάθεσης μέσω κλήρου σε ένα πρόσωπο στο οποίο δίνουν ένα δώρο. Η ταυτότητα του κάθε δωρητή παραμένει μυστική και δεν πρέπει να αποκαλυφθεί παρά μόνο μετά το άνοιγμα του δώρου.

Ωστόσο, κάποιοι μένουν δυσαρεστημένοι από αυτή τη διαδικασία. Όπως για παράδειγμα ένας εργαζόμενος στις ΗΠΑ, ο οποίος ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, που έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ποτέ ξανά σε Secret Santa, διότι το δώρο που πήρε τον έκανε να αισθάνεται αξιολύπητος.

«Δεν θα συμμετάσχω πια στο Secret Santa σε καμία δουλειά, σε κανέναν χώρο εργασίας, ποτέ ξανά», αναφέρει στο βίντεο στο TikTok. Στη συνέχεια εξήγησε πως όλοι στη δουλειά του έπρεπε να φέρουν ένα δώρο. Μάλιστα, είπε ότι περιποιήθηκε ιδιαίτερα το δώρο που πήρε ο ίδιος στο ταίρι του.

«Είναι Χριστούγεννα, μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν καν δώρα και μερικές φορές το Secret Santa μπορεί να δώσει χαρά σε κάποιον», ανέφερε και πρόσθεσε ότι όλοι άφησαν τις σακούλες με τα δώρα στα ράφια.

Ωστόσο, εκείνος ενημερώθηκε ότι το ταίρι του δεν θα ερχόταν στην δουλειά την ημέρα των ανταλλαγών και πως του έφερνε το δώρο του άλλη μέρα. Τελικά, ο εργαζόμενος αποκάλυψε ότι όταν άνοιξε το δώρο του είδε μέσα σοκολατάκια και καραμέλες.

«Πάω στη δουλειά σήμερα, παίρνω το δώρο μου, το ανοίγω και βλέπω μέσα στο κουτί σοκολατάκια και καραμέλες. Κι ενώ το όριο ήταν 25 δολάρια. Ίσως το φανταχτερό κουτί να του κόστισε περισσότερο από το περιεχόμενο», είπε.

Οι χρήστες του TikTok μοιράστηκαν το ίδιο συναίσθημα με τον εργαζόμενο και απογοητεύτηκαν εξαιρετικά από το φτηνό κουτί με τα σοκολατάκια και τις καραμέλες. «Θα το άφηνα σε ένα δημόσιο σημείο στο γραφείο με ένα σημείωμα που θα λέει ''ΔΩΡΕΑΝ ΣΝΑΚ''», σχολίασε κάποιος.

@star_hollywood #fyp #foryoupage #foryourpage #explorepage✨ #secretsanta #secretsanta🎅🎄🎁 #christmas2023 #workchristmasparty #fypage #candy #starhollywood ♬ original sound - Star ⭐️ Hollywood