Η μοιραία selfie: Έπεσε από γκρεμό 200 μέτρων προσπαθώντας να πιάσει το κινητό του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η μοιραία selfie: Έπεσε από γκρεμό 200 μέτρων προσπαθώντας να πιάσει το κινητό του (vid)
Τραγικό τέλος βρήκε ένας 30χρονος πέφτοντας από γκρεμό ύψους 200 μέτρων στην προσπάθεια να πιάσει το κινητό του.

Ραγίζει καρδιές η τελευταία selfie ενός 29χρονου από την Ιταλία, ο οποίος λίγο αργότερα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από γκρεμό ύψους 200 μέτρων στην προσπάθεια να πιάσει το κινητό του.

Ο Andrea Mazzetto τράβηξε τη φωτογραφία το Σάββατο με την σύντροφό του Sara Bragante, ενώ σκαρφάλωνε σε έναν βράχο στη γενέτειρά του, Rotzo. Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι.

Το κινητό του έφυγε από τα χέρια και στην προσπάθειά του να το πιάσει, ο Mazzetto έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν με ελικόπτερο και διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο.

Πριν την μοιραία πτώση, ο Mazzetto είχε ενημερώσει τους σχεδόν 2.500 ακολούθους του στο Instagram με τακτικές αναρτήσεις για την πεζοπορία του με την Bragante. Η κοπέλα αργότερα μοιράστηκε τη χαμογελαστή selfie που τραβήχτηκε λίγες στιγμές πριν από το θάνατο του αγαπημένου της.

«Η καταραμένη τελευταία μας κοινή φωτογραφία», έγραψε δίπλα στο στιγμιότυπο από την αναρρίχησή τους στο Altar Knotto. «Θα είσαι πάντα μαζί μου, αρκουδάκι μου», συμπλήρωσε.