Επεισόδια στο Ρέντη: Βγάζουν τον αστυνομικό από την καταστολή, κρίσιμη η αυριανή μέρα

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδια στο Ρέντη: Βγάζουν τον αστυνομικό από την καταστολή, κρίσιμη η αυριανή μέρα
Ο αστυνομικός παραμένει μηχανικά υποστηριζόμενος στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και αύριο (20/12) οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη και οι γιατροί έχουν ακρωτηριάσει το πόδι του νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, αύριο θα γίνει προσπάθεια από τους γιατρούς να τον βγάλουν από την καταστολή και θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν.

Yπενθυμίζεται πως οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μόλυνση στο υπόλοιπο σώμα του.

Ο 18χρονος και ακόμα 3 κατηγορούμενοι για το Ρέντη κατέθεσαν αίτημα για να γίνουν προστατευόμενοι μάρτυρες

Αίτημα να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας κατέθεσε για δεύτερη φορά ο 18χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με ναυτική φωτοβολίδα, σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη.

Εκτός από τον 18χρονο το ίδιο αίτημα έχουν υποβάλλει και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια. Ο 18χρονος, παρόλο που είναι κατηγορούμενος και ως ε τούτου η ταυτότητά του είναι γνωστή, εκφράζει φόβους για τη ζωή του και ζήτησε να ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα προκειμένου να υπάρξουν νέα στοιχεία για την υπόθεση και η έρευνα να εξελιχθεί.